Skip to content Skip to navigation

Heb je een verblijfsvergunning of uitzicht hierop? En wil je graag aan de slag in je nieuwe thuisland? Op het formulier op deze pagina kun je je opleidingen, eerdere werkervaring en talenten invullen. Omdat wij contact hebben met veel interessante werkgevers, zit er vast een baan bij die precies bij je past. Op basis van jouw interesses en ervaring matchen wij jou met de vacatures in onze database.

1
Maak een profiel aan

Als je mee wilt doen, dan is dat volledig kosteloos. Je kunt je aanmelden door het aanmeld formulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons automatisch een inlogcode. Met deze code kun je dan inloggen en je profiel in een aantal stappen aanmaken.

2
Breng je competenties en beperkingen in kaart

Je begint met je competenties en eigenschappen; daarna ga je door naar je opleiding en werkervaring. Als je dat gedaan hebt, krijg je vragen of je leven: op welke gebieden ondervind je beperkingen? Op basis van wat je hier invult, krijg je extra vragen, tips en acties om te ondernemen.
Als je dat af hebt gerond, dan heb je je CV gemaakt en kun je met een druk op de knop naar een vacature zoeken. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld (dat kun je natuurlijk altijd bijwerken) dan kun je de vacatures zien. En ontvang je nog tips over je CV, het schrijven van een brief en het voeren van een sollicitatiegesprek. Bovendien zie je op je eigen homepagina vanaf dat moment berichten die interessant voor je zijn.

3
Krijg tips voor het vinden van een baan

Matchen op een vacature kan op een aantal manieren: op het platform zelf en buiten het platform. Er zijn 3 soorten vacatures: vacatures van werkgevers die zichzelf hebben aangemeld op het platform, vacatures van werkgevers die niet op het platform staan maar wel aangeven open te staan voor jou en vacatures van werkgevers die passen op je profiel maar waarbij de werkgever niet heeft aangegeven open te staan voor iemand met een beperking. Deze vacatures ontvang je allemaal als je gaat matchen. Je kunt dan zelf beslissen op welke vacatures je wilt reageren en welke niet. Je begeleider kan je daarmee helpen als je dat wilt.

Jij bepaalt wie er meekijkt

De informatie die je in je profiel stopt, is en blijft van jezelf. Als je niet wilt dat iemand mee kijkt, dan hoeft dat niet. Je kunt wel een begeleider aan jezelf koppelen: bijvoorbeeld iemand van het bureau dat je begeleidt; deze geef je dan toestemming met je mee te kijken en je te helpen als je dat wilt. Je kunt ook een supporter uitnodigen; iemand uit je omgeving die je vertrouwt. Dat is aan jou. Je gegevens worden veilig opgeslagen en zijn niet zichtbaar voor anderen. Je gegevens worden zonder je toestemming nergens voor gebruikt: je moet altijd zelf actie daarvoor nemen.

Aanmelden