Skip to content Skip to navigation

Insite Security

Insite Security geeft inzicht in het beveiligingsniveau van uw organisatie. We brengen de risico’s in kaart en helpen u informatiebeveiliging op orde te brengen. Met evenveel aandacht voor de menselijke, organisatorische en technische aspecten.

Insite Security wil de best mogelijke IT security dienstverlening leveren, ‘van board tot byte’. We doen dit door de menselijke, organisatorische en technische kant van informatiebeveiliging met elkaar te verbinden. Zo voegen we op een succesvolle manier waarde toe aan organisaties.

Regio: Netherlands

VisaCare

VisaCare is een expertsysteem waar alle geldende wet- en regelgeving in is verwerkt en ook functioneel is gemaakt. Het systeem reikt aan op welk moment welke wetten en regels voor een individu van toepassing zijn, welke procedures gevolgd moeten worden en welke acties moeten worden uitgevoerd.

Regio: Nederland

Connexxion

Connexxion Openbaar Vervoer is marktpleider in het stad- en streekvervoer in Nederland. Onze medewerkers zorgen ervoor dat dagelijks honderdduizenden reizigers op hun bestemming komen. Met bussen, veerponten en treinen.

Connexxion is onderdeel van Transdev, wereldspeler op het gebied van mobiliteit. In Nederland werken er ruim 12.000 mensen onder de vlag van Transdev.

Met 18 vervoersgebieden (concessies) in Nederland zijn we marktleider in het stad- en streekvervoer. 

Regio: Nederland

Velocitas 1897

Velocitas 1897 is een Nederlandse voetbalclub uit de stad Groningen. De club heeft zowel een zaterdag- als een zondagafdeling.

Regio: Groningen

Werken zonder Grenzen

Regio: Nederland

Noordelijke Online Ondernemers

NOO staat voor Noordelijke Online Ondernemers: een groep van op dit moment 32 gevestigde online ondernemingen in Noord-Nederland. Ieder kwartaal organiseert NOO een bijeenkomst met als doel het onderling delen van kennis. De organisaties van de Noordelijke Online Ondernemers die zich nu hebben aangesloten bij Werken zonder Grenzen zijn Malengo, theFactor.e, Spindle en bGenius. ZIj hebben zich verenigd om samen vacatures voor statushouders open te zetten.

Regio: Groningen

Albert Heijn

Albert Heijn het Gooi heeft meerdere functies beschikbaar.

Regio: Het Gooi

Jumbo

Jumbo Supermarkten BV 

Regio: Het Gooi

Angr Bytes

Angry Bytes is opgericht in 2000 en is voortgekomen uit het webteam van Radio 538. In het eerste jaar werden met name projecten voor media gerelateerde organisaties verzorgd. Daarna werden ook andere sectoren bediend en werd een begin gemaakt met de uitrol van het in eigen huis ontwikkelde ABC Manager.

Inmiddels werkt Angry Bytes onder andere voor BNN-VARA, NTR, NOS, 3FM, SBS6, Net 5, Veronica, Universal Music, RTV NH, AT5 en Radio 538

Regio: Het Gooi

Target Holding

Target Holding is een expert in big data. Ze bestaan uit een team van meer dan 30 professionals met enthousiasme voor data.

Regio: Groningen

Pagina's